VPS хостинг изцяло върху Cloud оборудване и SSD дискове

Публикувано на

VPS хостингът на Delta.Bg се разполага изцяло на SSD Cloud инфраструктура, като така прави услугата много по-оптимизирана и ефективна.

Всеки аспект от VPS инфраструктурата се контролира от високотехнологичен модерен софтуерен слой. Той включва ресурсите и стабилността на сървърите, потребителската администрация и процедурите по обслужване на оборудването. Така гарантираме максимално достъпна виртуална среда с услугата SSD VPS от Delta.Bg.

VPS хостинг Cloud

Контролният панел ви дава възможност ефективно да администрирате сървърите си по-лесно, по-удобно и по-интуитивно, през уеб или мобилно приложение.

Хипервайзорна зона за гарантиран VPS ресурс

Хипервайзорната зона предоставя целия изчислителен ресурс на VPS платформата. Тук се намират всички активно функциониращи виртуални сървъри. Те използват хардуера на всички активни хипервайзори и осигуряват гарантиран ресурс.

RAID10 и 100% резервираност на файловете

Специализираната SSD VPS инфраструктура, разположена върху Cloud, е проектирана с идеята надеждно да се съхраняват огромен обем чувствителни данни, като се грижи файловете, разположени върху сървърите да са подсигурени. С помощта на изцяло резервираните хардуерни контролери и RAID10 дисковите масиви за съхранение на данните се гарантира максимална производителност и високо ниво на сигурност. Осигурена е и тройна репликация на данните в реално време.

Като опция се предлага възможност за отдалечено архивиране на данни с възможност за съхранение на информацията до 30 дни.

Повече за услугата на официалния сайт: VPS хостинг от Delta.Bg