LeTourneau L-2350 - Ревю

Публикувано на

Най-големият челен товарач в световен мащаб носи името LeTourneau L-2350. Той предлага на клиентите високо качество и мощна производителност при обслужването на дадени обекти. По-големите фирми вече успешно използват модела като се радват на неговите перфектни показатели както от визуална гледна точка, така и като ефективност.

Наскоро имахме шанса да се запознаем от близо с тази машина и ви уверяваме, че тя е една от най-добрите в своя клас. Притежава дизел/електрически мотор с мощност 1715 kW/2300 к.с. Благодарение на факта, че е задвижван от четири колела се осигурява пълна стабилност при изпълнение на задачите.

Машината може да натовари самосвал дори над четиристотин тона, което я прави особено впечатляваща и апетитна за интересите на строителните предприемачи днес.

Обема на кофата при стандартното рамо е 40,52 m3 и при дългото рамо 38,23 m3.

За да допълним техническите характеристики на товарача LeTourneau L-2350 сме задължени да споменем, че статичното натоварване на стандартното рамо при изправено положение е 184.300 килограма, а на дългото рамо 164.200 килограма.

При въртящото се приложение има натоварване на стандартно рамо 172.100 килограма и на дълго рамо 153.300 килограма. Това са все важни фактори, които не трябва да бъдат пропускани, ако се спрете на този наистина впечатляващ с размерите си челен товарач.

Светът на строителните машини става все по-голям и в днешно време ние можем да намерим уникални предложения като безспорно LeTourneau L-2350 е сред тях. За достоверността на думите ни свидетелстват хилядите компании само у нас, които вече поръчаха машината за осъществяване на плановете си.

В заключение

Ние от своя страна се уверихме с очите си в успеваемостта на товарача, за който решихме да пишем днес. Предлагаме ви да тествате този феномен, който днес може да намерите на достъпна цена тук в България. Вярваме, че ревюто ни ще ви бъде от полза и ви пожелаваме много бъдещи професионални успехи, с които да се гордеете.