Защо избрахме хостинг в Jump.BG ?

Публикувано на

Jump.bg е млада хостинг компания с добро име на пазара, която бързо печели клиенти. Някои от най-значимите български сайтове вече се хостват от Jump.bg поради добрите условия и качествената услуга. Компанията предлага комплексни хостинг решения, между които стандартните - споделен хостинг, Cloud VSP хостинг и наети сървъри. В това ревю ще се опитаме да изброим всички отличителни черти на Jump.bg и защо да изберете тях за хостинг доставчик.

Jump.BG Хостинг

Първото нещо, което прави впечатление в Jump.bg, е гъвкавостта, с която се работи. Клиентът може да се договори за пакети и решения извън стандартните такива. Услугата се персонализира спрямо нуждите на клиента, като той плаща само за това, от което наистина има нужда.

Примерно по заявка на клиенти на споделения хостинг се предлага услугата "видео хостинг", включваща кодеците FFMpeg, Flvtool2, MP4Box, Lame, Faac, Faad и Mplayer. Също така върху споделен хостинг може да се работи с SVN repositories (SVN хранилища за програмисти/девелопъри). Хранилищата могат да бъдат публични или лични (защитени с потребител и парола).

Натоварването върху всички сървъри се контролира и разпределя от специализирани системи (Load Balancers). В сравнение с другите хостинг компании се работи по-спокойно, че няма да претовариш нещо. Jump.bg залагат много на сигурността, като редовно се правят тестове спрямо най-новите уязвимости, засягащи споделения хостинг.

Зоната за клиенти е много удобна. Домейни и хостинг пакети се управляват от едно място. Самият хостинг пакет се управлява през cPanel, който е най-удобния вариант за потребителя. Дори на най-малкия пакет от споделения хостинг могат да се сложат три независими сайта, което за тази цена е може би най-доброто предложение.

Прехвърлянето на сайт от друга хостинг компания към Jump.bg е безплатно и се извършва от служители на компанията. Дори ви компенсират за оставащия период в старата ви хостинг компания - той не се губи. Клиентът има избор между три локации на сървърите - САЩ, Германия и България. Свързаността на всички сървъри е тествана от нас и е много добра.

Накратко, Jump.bg е млада компания, предлагаща хостинг услуги на високо ниво с професионално обслужване и добри цени. Сигурни сървъри за сериозни сайтове с включена поддръжка. Персонализирани решения за всеки сайт и бизнес. За повече информация може да прочетете и статията Защо избрах хостинг в Jump?, където има повече информация и за SEO състезанието на Jump.BG, което тече в момента.