Избор на вътрешни врати

Публикувано на

Днес, за разлика от преди, имаме възможност да избираме измежду много и различни видове интериорни врати, което е чудесно, но и понякога доста трудно.

Когато сме изправени пред богата палитра от разнообразни по вид, материал и дизайн врати, сякаш е по-трудно да посочим бързо точно това, от което имаме нужда или което планираме за дома си.

Вътрешни врати от естествен фурнир

При положение, че е необходимо да съчетаем цвета на интериорните врати с този на стените и настилките в апартамента, изборът става още по-сложен.

Нашите практически съвети могат да ви бъдат от полза в това отношение.

Ето първия.

Стремете се да изберете такива красиви врати, които да хармонират с интериора на дома. Това означава, че техните цветове и стилистика трябва да се сливат с обзавеждането и да го допълват, а не да стоят откъснати и не на място.

На второ място е материалът и вида интериорни врати.

Не е без значение за кое помещение търсите врата – тази на хола например се използва много повече от тази на спалнята, което означава, че е добре да е по-стабилна, за да ви служи вярно във времето и да издържи по-дълго. Уникално красиви са вратите с естествен фурнир от Doordecor.

Третият съвет, който искаме да споделим с вас е да помислите дали не е по-подходящо да монтирате плъзгащи врати в някои помещения от дома. Те са практични и удобни, а най-вече ни харесват заради това, че пестят място.

Ако искате интересни дизайнерски идеи за вашите интериорни врати, може да се сдобиете с врати, които представляват комбинация от няколко материала като например такива от дърво, но със стъклени елементи по тях. Те са красиви, оригинални и внасят приветливост и светлина в дома. Не се колебайте да освежите интериора с тях.

Без съмнение, ако разгледате подробно каталозите на Doordecor за интериорни врати ще намерите вашите – тези врати, които са най-подходящи за вашия дом и ще го направят още по-уютен и красив.