Храни за коремни плочки

Публикувано на

Употреба на богати на фибри храни

Тези храни са не само вкусни, но и полезни (в повечето случаи). Храните, богати на фибри, включват, например, някои плодове, зеленчуци, съответно, салати, чили и яхнии. Оказва се, че е доста привлекателен списъкът, който може да корегира собственото ви меню и да разнообрази диетата.

Храни за коремни плочки

Какво са добрите фибри? Наред с другите неща, те допринасят за насищане, почти са лишени от калории, оказват положителен ефект върху стомашно-чревния тракт и помагат за нормализиране на кръвната захар. Тук няма тайни: ако искате да успеете да намалите теглото си - не забравяйте за ролята и значението на фибрите.

Храна за изгаряне на мазнините и укрепване на тялото

Редица проучвания показват, че метаболизмът зависи до голяма степен от здравето на стомашно - чревния тракт, а именно от баланса на бактериите в него. В едно от тези проучвания е изследвана чревната микрофлора на двама еднояйчни близнаци, които обаче имат различно телесно тегло. Сравнявайки различията, експертите стигат до заключението, че някои бактерии провокират повишаване на теглото.

Какво може да се направи? Освен всичко е важно за човек, който губи тегло, да следи здравето на собствения си стомашно-чревен тракт. А пробиотиците, съдържащи се във ферментиралите млечни продукти, от кефир до кисело мляко, играят важна роля в това. Консумирането им може да помогне за контролиране и изгаряне на мазнините. В допълнение, много млечни продукти съдържат калций в големи количества, което допълнително спомага за укрепване на тялото.

Отделно, искаме да подчертаем гръцкото кисело мляко. Този продукт не е толкова често срещан или известен в страната, но е включен в диетата на почти всеки чуждестранен спортист. Това е защото гръцкото кисело мляко, притежаващо добри качества, типични за ферментиралите млечни продукти, има ниско съдържание на мазнини или калории и богат състав на микроелементи, от същия калций до витамин Б.

За ускоряване на резултатите освен фитнес и храна на помощ идва и спортната фармакология в лицето на анаболните стероиди. Anabol.bg дава на своите клиенти богата информация и широка гама от работещи продукти вече повече от 5 години. Може да се уверите с многобройните ревюта, които можете да откриете в Интернет.