Как да декорираме помещения с репродукции на картини ?

Публикувано на

Много български граждани купуват репродукции на картини, за да декорират своя дом или офис. Съвременните възможности за възпроизвеждане на художествени творби ви позволяват да притежавате картина с качество близко до оригинала, но в пъти на много по ниска цена.

репродукции на картини

Не пишем за обикновени копия, а за изображения, на които си личат автентичните инструменти използвани при обработката на картини или фотографии. С популярните репродукции можете да се сдобиете като потърсите контакт с автори, фирми, печатници или благодарение на Интернет сайтове като 1001kartini.com, който ви препоръчваме да посетите.

Купувайки репродукции на картини за декориране на вашия дом или работно място трябва да се погрижите за правилното поставяне на куките спрямо рамката на картината върху избраната стена. Селектирайте правилното място за творбата като то може да бъде във вашата трапезария, хол, спалня и тъй нататък.

Още по-добре е да сложите няколко репродукции в различните помещения ала това зависи от вашите финансови възможности. Гледайте да комбинирате тематиката на картините с цветовете на стаята, в която ще ги монтирате. Ако тя е слънчева може да закупите свеж пейзаж или цветя, а в случай, че обзавеждате заведение като механа или бирария то изберете вкусна гозба, бирени халби, приятна компания или други подобни.

Пълен каталог с предложения на творчески репродукции вижте на 1001kartini.com и се забавлявайте до насита с култовите фотоси, абстрактно изкуство и още хиляди примамливи оферти.

Поръчайте произведения, които да се асоциират със стила на различните стаи. Поставете ги на видимо място и допълнете красивия дизайн на жилището или офиса. В пространствените помещения заложете на класически картини с по-голям размер от именити художници, по този начин ще впечатлите всички ваши гости и приятели.

Тези и още куп ефективни съвети ще видите при нас на 1001karitni.com за това не губете времето си, а посетете един от най-добрите сайтове за репродукции в страната. Поздрави и всичко добро!